Què feim?

ONG Llevant en marxa / Què feim?

Model de desenvolupament

L’educació, la sanitat, l’aigua potable i l’agricultura són els quatre pilars que sostenen els nostres projectes.

01Educació

Construïm escoles i formam a professionals

Molts dels projectes s’han basat en la creació d’escoles de primària i secundària tot possibilitant l’accés a l’educació de tots els membres de la comunitat. També ha dotat aquests centres d’equipaments com biblioteques, laboratoris, etc.

A més, s’han realitzat diversos projectes de formació de professors, metges, agricultors i famílies. Sempre tenint en compte de les necessitats de cada col·lectiu.

02Sanitat

Treballam per a millorar les instal·lacions sanitàries, dotant-les d’equipament i formant sanitaris

L’organització neix d’un grup de metges, per això la sanitat és una branca molt atesa. S’han millorat les instal·lacions de centres de salut i hospitals, s’ha dotat els centres de diferents equips sanitaris i s’ha format metges i d’altres sanitaris.

A més, un grup de metges mallorquins viatja cada any de forma solidària per realitzar intervencions.

03Aigua

Cream pous d’aigua potable per a una millor alimentació i salut de la comunitat

A causa de la dificultat de l’accés a l’aigua potable en molts països com Etiòpia, es va considerar que aquesta era la primera passa per poder garantir unes condicions higièniques i saludables per a la població.

La creació de pous d’aigua ha permès a milers de famílies alimentar-se i hidratar-se, i evitar les infeccions i les llargues caminades fins a la zona més propera.

04Agricultura

Els projectes de formació agrícola permeten un cultiu més variat i productiu

El desenvolupament d’una agricultura variada i sostenible és la base per a la subsistència de moltes famílies que, sovint, s’alimenten només d’uns cocs de blat.

La concentració de pluges, la inestabilitat climàtica, les sequeres o la dificultat per retenir l’aigua dificulten sovint les tasques dels agricultors.

Per això s’ha format agricultors i s’ha realitzat projectes experimentals que permetin un cultiu variat i més productiu. Tot plegat amb l’objectiu d’evitar que l’agricultura sigui només de subsistència.

La major satisfacció de la nostra feina són sempre les persones