Què pots fer

ONG Llevant en marxa / Què pots fer
Cada ajuda compta

Fes un ingrés

La suma de petits esforços ens permet fer grans coses. Gràcies per la teva col·laboració!

Si vols fer un ingrés, aquí tens el nostre número de compte:

ES 11/ 0061/0141/1001/5911/0114 BANCA MARCH
Ajuda'ls a viure

Apadrina un llit

Cada any 10 mil persones reben assistència sanitària a l’Hospital de Gambo. La teva ajuda pot fer que sempre hi hagi un llit disponible, un llit que pot marcar la diferència entre la vida i la mort. Apadrina un llit.

Una tasca incansable

Finança un projecte

Són molts els projectes per als quals necessitam la teva col·laboració. Pots triar el que et faci sentir més compromès i ajudar-nos a fer-lo realitat. Al llarg de tot el procés t’informarem del seu seguiment i, evidentment, també quan es finalitzi.

Ajuda des d'allà

Viatja a Gambo

A dia d’avui, són molts els professionals que col·laboren amb LLEVANT EN MARXA. Cada any es realitzen diverses expedicions de metges de l’illa que, durant les seves vacances, viatgen voluntàriament a diferents zones per realitzar intervencions i revisions en diferents hospitals i centres de salut. També es fan projectes sanitaris i educatius finançats per entitats públiques, donacions i voluntaris, que compten sempre amb el suport i desenvolupament de socis locals.

Les portes de la Comunitat Gambo estan obertes per tal de conèixer aquesta regió i la feina que hi realitzam. Durant 4 dies podràs visitar els projectes que hi desenvolupam així com visitar l’hospital, les escoles, la finca i la zona que ens envolta. En un entorn acollidor es troben les cases i habitacions on et podràs allotjar, amb un còmode menjador i servei de cuina inclòs.

Forma part de la família

Uneix-te al nostre equip

En tot aquest temps, s’han desenvolupat multitud de projectes i es podria afirmar que ja són milers les famílies que s’han pogut beneficiar de la tasca de l’ONG. Tot, gràcies a multitud de voluntaris mallorquins, persones anònimes de la societat civil, artistes, empresaris i també gràcies a l’ajuda d’ajuntaments i municipis.

Però per sobre de tot, Llevant en Marxa som, també, una gran família. I t’estam esperant perquè el teu suport és vital per seguir endavant.

Empreses

Ets una empresa i vols col·laborar?
Escull i ajuda

Fes-te soci

Tens ganes de comprometre’t amb una societat més justa? Com a soci podràs escollir com i quan realitzes les teves aportacions i podràs decidir si van a un fons general o si vols destinar el fons a un determinat sector, ja sigui l’Hospital, l’educació, l’aigua potable o la finca.

Tens algun dubte?

Per a qualsevol tipus de col·laboració, no dubtis en posar-te en contacte amb noltros mitjançant el nostre formulari o els canals tradicionals, i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com ens sigui possible.