Qui som?

Ajudam a les comunitats més desfavorides

LLEVANT EN MARXA és una ONGD que des del 1996 treballa per millorar les condicions de vida de les comunitats més desfavorides a Amèrica i Àfrica.

El nostre primer viatge

Ara fa 20 anys

Fa 20 anys un grup de persones anònimes de Mallorca, provinents majoritàriament del sector sanitari, viatjaren a l’amazònia peruana. Captivats pels indígenes i conscients de la necessitat de col·laborar amb la gent més desfavorida, neix LLEVANT EN MARXA. Una ONGD que es funda a Mallorca el 1996 i ben aviat comença el primer projecte sanitari i educatiu al Perú. La tasca solidària, però, s’estén sense pausa a d’altres països d’Amèrica i Àfrica.

Una tasca incansable

Ajuda necessària

En aquests 20 anys hem realitzat intervencions a Colòmbia, El Salvador, Guatemala, Hondures, Haití, Cuba i Etiòpia. Una tasca incansable que sorgeix de la voluntat de dotar els col·lectius més necessitats dels mitjans necessaris perquè puguin desenvolupar-se de manera autònoma.

20 anys després del naixement de LLEVANT EN MARXA, la il·lusió continua tan intacta que l’ONG acaba d’assumir un nou repte i tal vegada el més gran de tots: la gestió directa de la Comunitat de Gambo.