Repartiment d’aliments a les famílies més necessitades de Gambo

ONG Llevant en marxa / Notícies  / Repartiment d’aliments a les famílies més necessitades de Gambo

El mes de juliol i gràcies a la col·laboració de l’operador turístic Alltours, Llevant en Marxa ha repartit blat i tef a unes 200 famílies malaltes de lepra de la comunitat de Gambo i els seus voltants, a Etiòpia. En concret, s’han repartit 50 quilos a cadascuna d’aquestes famílies i, a més, s’han donat aliments a la comunitat de Kalo, on viuen 3.200 persones. També s’han adquirit llet, vitamines i medicaments per als nins desnodrits de l’Hospital de Gambo. L’ONG mallorquina porta a terme aquests projectes d’abastament d’aliments al país des de fa més de 15 anys.

 

A causa de les inestables i poc abundants pluges, una gran part de la població etíop rural pateix desproveïment d’aliments. Per aquest motiu, des Llevant en Marxa es realitzen campanyes puntuals d’ajuda a les famílies més necessitades.
En aquesta ocasió, el repartiment d’aliments ha estat possible gràcies a la inestimable col·laboració de l’operador turístic Altours. En nom seu s’ha desplaçat fins a la zona Marc Böttcher que ha participat en primera persona d’aquesta campanya solidària.

 

No Comments

Post a Comment